Emil Jylhänlahti

Emil Jylhänlahti hälsar dig välkommen till hans officiella hemsida. 

I över 20 års tid har Emil Jylhänlahti trixat sig runt i världen, tillsammans med vad han kallar för världens roligaste leksak – fotbollen. Han bjuder på en häpnadsväckande show som passar in överallt. Ståendes, sittandes och liggande bjuder han på konster med bollen som du aldrig sett tidigare. Stjärnor som Zlatan, Roberto Carlos, Ronaldinho, Rio Ferdinand, Paul Scholes, Ryan Giggs och Luis Figo är några stora lirare som Emil fått chansen att visa sina skills för. Men det absolut roligaste är att inspirera, sprida glädje och kärlek för alla tusentals barn och ungdomar som han träffar varje år. 

Spela videoklipp

Världsrekord & Trixrekord

Han har också hunnit med att slå två världsrekord i Live TV och blivit framröstad som årets bästa gäst i programmet Lilla Sport spegeln. (Av alla Sveriges barn) Trixrekordet för hans del ligger på nästan 60.000 tillslag, men den absolut svåraste utmaningen som Emil gjort var när han bestämde sig för att delta i en 10 km springtävling (kretsloppet i Borås) han trixande med bollen i luften hela sträckan utan att tappa den en enda gång. Tiden ? 64 minuter. Just denna bedrift är en grej som Emil använder sig av i sina inspirationsföreläsningar. 

– Om jag klarar detta, så klarar ni barn det NI vill klara av. Allt handlar bara om hur mycket ni är villiga att kämpa mot era drömmar och mål. (Läs mer om föreläsningarna nedan) 

Föreläsningar

På senare år har Emil också börjat med inspirationsföreläsningar som handlar om drömmar och mål, att våga tro på sig själv, att aldrig ge upp och bra kamratskap detta blandat med inslag på hans egna dröm där han demonstrerar flera olika mindre uppvisningar med bollen till musik. Detta koncept har bland annat svenska fotbollsförbundet anlitat Emil till ett flertal gånger när dom gjort speciella events runt om i Sverige. 

Spela videoklipp

Skicka meddelande

© 2022 Emil Jylhänlahti

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Genom att använda sidan accepterar du vår intregritetspolicy. Läs intregritetspolicyn här.