Emilacademy

Jag drivs av att inspirera och stärka människor både som individer och fotbollsspelare. Jag själv har jobbat med min stora dröm i över 20 år, vilket gett mig ett idolskap bland framförallt barn och ungdomar, detta blir en stor fördel i mitt jobb som tränare/inspiratör. 

Nu finns möjligheten för dig som fotbollsspelare att utvecklas ännu mer. 

Spela videoklipp

Utveckla dina spetsegenskaper

Emil Jylhänlahti tillsammans med Emilfreestyle Academy erbjuder träningspass på 60 minuter som är anpassat för spelare i alla åldrar och på alla nivåer. Oavsett om du är en spelare på proffsnivå eller amatörnivå så skräddarsyr vi träningen unikt för din maximala utveckling. Träningarna består av mycket glädje, självförtroendeboost, tips, teknik och bollkontroll.

För att kunna bli riktigt bra på något gäller det att utveckla spetsegenskaper. I fotboll kan det vara skott, inlägg, snabbhet, passningar, teknik, fysik, 1v1, perception, spelförståelse etc. Dessa aspekter är ofta svåra att utveckla i en lagverksamhet då tiden inte finns för alla. Vi vill ge dig chansen att utveckla många av  dessa egenskaper och på så vis bli en ännu bättre fotbollsspelare.

Träna individuellt eller i grupp upp till 4 personer. 

För att boka in ett pass kontakta: Emil.jylhanlahti@hotmail.com 

Skicka meddelande

© 2022 Emil Jylhänlahti

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Genom att använda sidan accepterar du vår intregritetspolicy. Läs intregritetspolicyn här.